Huawei SmartPhones

Priser Huawei ny2018-04-22T21:26:21+00:00

Huawei P-modeller

Huawei P10 Skærm 1250,-

Huawei P10 lite Skærm 1000,-

Huawei P9 Glas 700,-

Huawei P9 Lite Glas 700,-

Huawei P8 Glas 600,-

Huawei P8 Lite Glas 600,-

Huawei Ascend modeller

Huawei Ascend Mate 7 Skærm 1400,-

Huawei Ascend P7 Skærm 800,-

Huawei Ascend P6 Skærm 800,-

Huawei Ascend P2 Skærm 600,-

Huawei Ascend P1 Skærm 700,-

Huawei Ascend Y550 Skærm 600,-

Huawei Honor modeller

Huawei Honor 1 Skærm 700,-

Huawei Honor 2 Komplet Skærm 700,-

Huawei Honor 7 skærm 800,-

Huawei Honor 8 Skærm 1000,-

Huawei Honor 9 Skærm 1500,-

Huawei Nexus 6P 1699,-

Huawei Mate modeller

Huawei Mate 9 Skærm 1250,-

Huawei Mate S Skærm 1000,-

Huawei Mate P9 Pro 2899,-

Huawei Mate P10 lite Skærm 899,-

Huawei Mate P10 Pro 2899,-

Huawei Mate P10 lite 899,-

Huawei Mate 8 Skærm 1250,-

Billig reparation af Huawei i Aarhus

Huawei er et kinesisk firma af telekommunikations- og netværkstjenester og udstyr, med hovedsæde i Shenzhen, Guangdong i Kina. Virksomheden leverer fremstillingstjenester til hardware til størstedelen af ​​de 50 mest populære teleselskabsfirmaer, som derefter sælges under deres egne mærker. Huawei sælger også en række Windows- og Android-smartphones, tablets og smartwatches. I 2012 havde Huawei opnået positionen som verdens største telekomudstyrsproducent.

Hvis du har brug for en Huawei-telefonreparation, kan du med stor tillid stole på Expertfix for at levere de bedst mulige tjenester til de bedst mulige priser. Expertfix er et netværk af professionelle smartphone reparationsteknikere, som er baseret i reparationscentre i to afdelinger i Aarhus. Hvis du har brug for en Huawei-skærmreparation, eller du har brug for hjælp til at diagnosticere en Huawei-telefonfejl, kan du ringe til vores eksperter til hjælp.

Det er hurtigt og nemt at komme i kontakt med dine lokale Expertfix reparationsteknikere – fortæl os din placering, og vi vil give alle de detaljer, du har brug for. Du kan kontakte reparationscentret til en chat og nogle praktiske råd om din Huawei-telefonreparation, eller du kan anmode om et online tilbud eller blot sende en e-mail. Vi vil vende hurtigt tilbage igen med en uforpligtende tilbud. Hvis din Huawei telefon fejler et eller andet og du ikke ved helt, hvad den fejler – så husk nu, at du altid kan få en gratis diagnosticering hos Expertfix.

For at reparere din telefon skal vi demontere den, udskifte den defekte del og samle den tilbage igen. Dette er en kompliceret proces og for at sikre, at alt fungerer fint, tester vi din telefon inden du får den tilbage, så du kan få din telefon i tiptop tilstand.

Mange af vores Huawei-telefonreparationer kan gennemføres inden for en time, så du kan vente i butikken, mens vi reparerer din telefon og drikke en kop kaffe eller to. Vores øvrige reparationsmuligheder udføres også meget hurtigt oftest samme dag indenfor få timer (alt afhængig af, hvilken reparation der er tale om) og en service på 48-72 timer, hvis du vælger at sende din enhed til os.

Vandskade reparation

Vi har en høj succesrate for at reparere flydende beskadigede Huawei telefoner, og vi beskæftiger os også med alle telefonmærker, men der er intet løfte om reparation.

Ødelagt skærm reparation

Har du en Huawei telefon med brudt frontglas, touchskærm problemer, vertikale linjer på skærmen eller bare en sort skærmen kan repareres inden for 1 time.

Opladningsport reparation

Vi vil diagnosticere problemet med opladningsporten og udskifte den hvis den er defekt. Reparationen tager typisk 30 minutter.

Kamera og objektiv reparation

Defekte kameraobjektiver eller autofokusproblemer med Huawei’s bagkamera, sådan en reparation tager normalt mindre end 1 time.

Batteri udskiftning

Hvis din Huawei telefon fungerer fint, men holder ikke så langt på batteriet, trænger du nok til et nyt batteri. Batteriudskiftning tager omkring 30 minutter, så er du igen ”Good to go”. Der er desuden 6 måneders garanti på batteri udskiftning.

Kan du ikke finde din Huawei telefon på listen, kan du blot kontakte os her og hører næremere.