HTC

Billig reparation af HTC i Aarhus

ExpertFix tilbyder billig kvalitetsreparationer af HTC til private som virksomheder. Det der især kendetegner os er at vi har specialiseret os i at reparere HTCs med høj kvalitet og service. Vi har 7 års erfaring i at reparere HTC og har over 5 ansatte, som til dagligt kun beskæftiger sig med reparationer. Vi vil være de bedste til det vi gør, og har i dag 2 butikker fordelt over Danarmk. Hasle/Aarhus V og Farsø afdelinger har altid glade, serviceminded personale som er klar til at tage i mod din HTC.

Vi tilbyder altid gratis fejlfinding af din HTC, så du kan altid komme forbi en af vores afdelinger og få et gratis fejlsøgning på din HTC. Vi kan klare de fleste fejlfindingssøgninger på meget kort tid, og 90% af alle tilfælde kan vi reparerer din HTC på under 30 min.

Som noget ekstraordinært tilbyder vi prisgaranti, hvilket betyder at vi matcher alle priser i hele Danmark, hvis du skulle finde noget der var billigere. Glade kunder kommer igen, og derfor stræber vi på at reparerer din HTC med højt kvalitet og service. Der er selvfølgelig altid 2 års garanti på den udskiftede del af din HTC.

Kan du ikke finde din telefon? Kontakt os få at få en pris HER