Sony

Billig reparation af Sony i Aarhus

ExpertFix tilbyder billig kvalitetsreparationer af Sony til private som virksomheder. Det der især kendetegner os er at vi har specialiseret os i at reparere Sonys med høj kvalitet og service. Vi har 7 års erfaring i at reparere Sony og har over 5 ansatte, som til dagligt kun beskæftiger sig med reparationer. Vi vil være de bedste til det vi gør, og har idag 2 butikker fordelt over Danmark. Hasle/Aarhus V og Farsø afdelinger har altid glade, serviceminded personale som er klar til at tage i mod din Sony.

Vi tilbyder altid gratis fejlfinding af din Sony, så du kan altid komme forbi en af vores afdelinger og få et gratis fejlsøgning på din Sony. Vi kan klare de fleste fejlfindingssøgninger på meget kort tid, og 90% af alle tilfælde kan vi reparerer din Sony på under 30 min.

Som noget ekstraordinært tilbyder vi prisgaranti, hvilket betyder at vi matcher alle priser i hele Danmark, hvis du skulle finde noget der var billigere. Glade kunder kommer igen, og derfor stræber vi på at reparerer din Sony med højt kvalitet og service. Der er selvfølgelig altid 2 års garanti på den udskiftede del af din Sony.

Kan du ikke finde din telefon? Kontakt os få at få en pris HER