LG

Billig reparation af LG i Aarhus

ExpertFix tilbyder billig kvalitetsreparationer af LG til private som virksomheder. Det der især kendetegner os er at vi har specialiseret os i at reparere LGs med høj kvalitet og service. Vi har 7 års erfaring i at reparere LG og har over 5 ansatte, som til dagligt kun beskæftiger sig med reparationer. Vi vil være de bedste til det vi gør, og har i dag 2 butikker fordelt over Danarmk. Hasle/Aarhus V og Farsø afdelinger har altid glade, serviceminded personale som er klar til at tage i mod din LG.

Vi tilbyder altid gratis fejlfinding af din LG, så du kan altid komme forbi en af vores afdelinger og få et gratis fejlsøgning på din LG. Vi kan klare de fleste fejlfindingssøgninger på meget kort tid, og 90% af alle tilfælde kan vi reparerer din LG på under 30 min.

Som noget ekstraordinært tilbyder vi prisgaranti, hvilket betyder at vi matcher alle priser i hele Danmark, hvis du skulle finde noget der var billigere. Glade kunder kommer igen, og derfor stræber vi på at reparerer din LG med højt kvalitet og service. Der er selvfølgelig altid 2 års garanti på den udskiftede del af din LG.

Kan du ikke finde din telefon? Kontakt os få at få en pris HER