Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Expertfix
Vesterbrogade 12,
8000 Aarhus C

Tlf.: (+45) 52 11 83 33
Email: info@expertfix.dk

CVR nr.: 40321861

Skriv til os nu

ExpertFix ApS

ExpertFix har 7 års erfaring i at reparationer af SmartPhones. Vi er stiftet af passionerede og autoriserede telefonnørder, der elsker at rode rundt med SmartPhones. Vi har gjort vores hobby til vores erhverv, og er i dag 5 autoriseret SmartPhone reparatører fordelt over to butikker i Aarhus.

Kernekompetencer

Vi vil være de bedste til det vi laver, og derfor har vi valgt at kun fokusere på reparation af SmartPhones og tablets. Vi reparere pt. desværre ikke PC’er og andet, men vi kan garantere en høj service og kvalitet ved reparation af din SmartPhone.

Altid gratis fejlfinding

Du kan altid komme forbi en af vores butikker og få en gratis diagnosering af hvad din smartphone fejler. Det er 100% uforpligtende og gratis.

Det kalder vi service.

Ekspresreparation

90% af alle tilfælde kan vi klare reparation på din iPhone skærm på under 30 minutter. Nyd en kop kaffe mens vi klare din telefon.

Vi er der når du har brug for det

Vi kan prale med at være nogle af Danmarks mest effektive reparatører, og kan tilbyde ekspres reparation af vandskadede telefoner på 1-2 dage, hvor vores konkurrenter klarer det på minimum en uge.

Garanti og service

Glade kunder kommer igen. Vi holder servicestandarden på det højeste i branchen, og vi gør det med et smil. Der indgår selvfølgelig 2 års garanti på den udskiftede reparationsdel, herunder pixelfejl og touchfejl. OBS: Dette gælder dog ikke batteri, da det er brugsfejl.

Prisgaranti

Vi vil gerne sikre os at du får Danmarks bedste priser. Vi tilbyder som det første smartphoneværksted prisgaranti på reparationer af alle smartphones. Hvis du finder en bedre pris end vores, matcher vi selvfølgelig prisen.

Sælg din gamle smartphone

Vi køber gerne til din gamle telefon, som du har gemt væk i skuffen. Kom forbi en af vores butikker og få en pris for den. Vi er altid fair med priserne